2017-06-02

Sämsta majmånadsedan jag började med denna hobby av ett antal olika skäl,bl.a en envis influensa,stukad fot och allmän nedstämhet. Har även drabbats av en släng av prestationsångest vilket ju är rätt löjligt av en hobbyfotograf! Att besöka ett antal naturfotografer kan ju vara väldigt inspirerande,men man kan också tycka att man inte har något att visa när man ser alla duktiga fotografer! Det är väl bara att försöka tvinga bort sådana tankar och hitta glädjen i att i första hand vara ute i naturen och vara glad om man lyckas bevara stunderna med lite bilder. Här är några bilder från maj i.a.f.

5 kommentarer:

 1. Du är en mycket duktig och kreativ fotograf. Att vi alla drabbas av inspirationstorka emellanåt är nog bara "så det blir" kreativa skapare.
  Kör på!

  SvaraRadera
 2. Så är det ibland för de flesta, tror jag. Jag känner i alla fall själv igen mig i detta, att återkommande tvivla på sina bilder. Det bästa är att försöka skaka av sig och ge sig ut i naturen istället, precis som du själv skriver... :) Hoppas influensan ger/gett med sig Janne!

  En riktigt rar harbild du bjuder på, förresten! :)

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket Gustav! Du har nog helt rätt i det du skriver,man kanske ska skänka en tanke till dom som ska försörja sig på sin konst,artister författare,fotografer,o.s.v... influensan har till slut gett med sig!

  SvaraRadera
 4. Tänk om man hade haft fotot som yrke...brrr...nä, tacka vet jag att vara en glad amatör och slippa leverera...man tar dagen som den kommer...gött!
  Humöret svänger det gör det här med trots glädjen att fota men så är det med livet...naturen har en läkande kraft!

  Steffe

  SvaraRadera