2014-11-02

Väldokumenterad!


Kunde inte låta bli att ta en sväng ner till jönköping och rocksjön för att beskåda den omtalade rallhägern som navigerat lite fel och hamnat i sverige för totalt sextonde gången i historien.Massor av fågelskådare och fotografer har hittat dit.Beteendet bland dom med stora bilar och dom med dom största objektiven är ungefär likadant,jag ska fram! Inte lätt att få till några bra bilder med så mycket folk,men ändå roligt att få se den 

10 kommentarer:

 1. Störst går först.. Fina bilder Janne.

  SvaraRadera
 2. Och visst var den snygg när den flyger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyckades inte få någon flyktbild vilket du lyckades med bravur och där man ser hur läcker den är.

   Radera
 3. På första bilden känns det som vi var det precis samtidigt, eller så återvände den till precis samma plats. Jag var där i fredags och sedan i söndags. Det kanske blir flera besök framöver om den stannar kvar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den höll sig ungefär på samma grenar hela tiden jag var där,med lite variation.Får väl hoppas att den så småningom hittar hem innan vintern kommer.

   Radera
 4. Fina bilder på den "kända" rallhägern!
  Blir nog till att vänta tills den eller någon annan hittar vägen förbi Uppsala.

  Ha det gott,
  Erik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack.Med den gps-n den har så kanske han landar i uppsala snart...

   Radera
 5. Haha, visst var det trångt på bron! Vet precis hur du menar med de stora objektiven... vet inte om vi var där samtidigt, men stundtals blev det lite hetsigt när jag var där. Fint med svartvita bilder som omväxling :)

  SvaraRadera